Cautare

5361 de rezultate pentru "revista hofigal natura si sanatate nr 10" (3.99 secunde)
Energetic si spiritual, suntem cu totii oglinda cuiva. Atragem si respingem oameni. Oglinda ne poate ajuta sa identificam acele aspecte care au nevoie de vindecare si duse spre perfectiune, de ce nu? ... Ne vedem cu adevarat, trup si suflet?
Vreau sa seduc si ii dau mijloacele prin care sa seduca. ... Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos, si Anca Daniela Raiciu, de la Hofigal, sunt de acord cu Emanuel Ungaro, ca seductia inseamna descoperirea detaliilor interioare si pe 28 octombrie, la Puro & Bio organizeaza un nou eveniment.
La Re-think TSA, care se va desfasura pe 2 si 3 noiembrie la Capital Plaza, vor fi abordate urmatoarele teme: ... terorie si aplicatii practice; - Psihoterapia si psihopedagogia copilului si adolescentului; ... kinetoterapie, terapia 3C, terapia asistata de animale, piano-therapy, dans-therapy, teatru-play-back, terapie ABA si alte terapii inovatoare.
Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare.
Libertatea pentru femei ne prezinta ceaiul de menta si beneficiile uimitoare pe care le are acest ceai. Ceaiul de menta este un mod delicios si revigorant de a va pastra sanatatea: are capacitatea de a imbunatati digestia, de a reduce durerea si de a elimina inflamatia.
Deputatul PD Romeo Raicu considera ca Guvernul Tariceanu si ministrul Sanatatii trebuie sa-si revizuiasca politica privind sistemul sanitar si de protectie sociala pentru ca Romania sa nu se mai afle pe pozitii nefavorabile in evaluarile OMS.
Ministrul Ion Bazac a semnat ieri ordinul privind aprobarea regulamentului de organizare si functionare a Directiilor de Sanatate Publica. ... „Directiile de Sanatate vor fi structuri complet noi, cu atributii adaptate cerintelor actuale. ... Vreau sa readuc seriozitatea si consecventa in sistemul de sanatate.
el nu mai profeteste alegeri anticipate, decaderea vreunui adversar politic, esecul sau in alegeri, arestarea sau condamnarea pentru coruptie, ci direct decesul, si inca unul cu un termen destul de precis, in interval de cateva saptamani. Iar daca acest adversar e insusi seful statului, situatia devine si mai neobisnuita.
'Am trait sa o auzim si pe asta:
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Locuitorii Capitalei ar fi mult mai interesati sa incheie o asigurare privata de sanatate daca ar avea deductibilitate pentru primele platite, se arata intr-un studiu realizat de Sensimark Consult.
Fiscul pregateste pentru 2008 un proiect de lege care va unifica bazele de calcul ale tuturor contributiilor de asigurari de sanatate, pensii si somaj.
Dupa 1 an si jumatate de la lansarea pe piata romaneasca de asigurari, Signal Iduna anunta majorarea capitalului social cu aproape 2 milioane de Euro.
Persoanele care nu au un loc de munca, agricultorii, administratorii de firme, managerii si chiar tinerii care nu au serviciu pot sa aiba continuitate in munca. ... Astfel, doritorii pot alege sa nu mai plateasca din venitul lor contributia la sanatate.
"Studiul constituie o premiera in tara noastra, atat datorita acoperirii nationale, cat si a completarii datelor culese pe baza de chestionar cu evaluarea spirometrica a subiectilor" a subliniat D-na Dana Farcasanu-directorul executiv al Centrului pentru Politici si Servicii de Sanatate.
Centrul de Sanatate MEDIREFLEX este o clinica medicala privata din centrul Bucurestiului, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Centrul de Sanatate Medireflex situat pe Strada Nerva Traian, nr. ... 20 sector 3, Bucuresti, este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Rectificarea bugetara aduce mai multi bani pentru educatie, sanatate si confortul cetatenilor", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com